For kort tid siden, lagde jeg opskriften ind på Lakridsis med Tangsalt. En lækker cremet is (fuldstændig som købeisen) - uden mælkeprodukter, ismaskine eller tilsat sukker
For kort tid siden, lagde jeg opskriften ind på Lakridsis med Tangsalt. En lækker cremet is (fuldstændig som købeisen) - uden mælkeprodukter, ismaskine eller tilsat sukker
Opskriften er fra bloggen Klidmoster, hvor den super kreative og innovative Malou hersker i køkkenet og den blev lavet med udgangspunkt i denne lækre lakridsis
Min søster er nemlig helt vild med lakridssirup på is og derfor blev opskriften prøvet af i aftes da hun bød mig på middag efter jeg havde haft endnu en lang dag på arbejde
Jeg elsker når lækre desserter, kager, is…. Så jeg lavede marengs med lakrids. Det skal simpelthen ikke være for kompliceret og indviklet for så mister jeg lysten til at lave det
I hvert fald kan jeg på de varmeste anbefale at bage disse kyskager med et strejf af lakrids. Nu står weekenden snart for døren, hvilket for mange (og især for mig) betyder, at der serveres lidt ekstra godt til ganen
Som omtalt tidligere, er jeg ret vild med lakrids, og i denne weekend vil jeg afprøve lakrids-vaniljeis der indeholder den fantastiske Salty Liquorice Syrup fra Johan Bülow
Lakrids pulver. Grunden til at man gør det er for at give isen en mere intens smag. Bagefter pyntede vi det med frysetørrede hindbær og dryssede meget lidt lakridspulver, da det var rent lakridspulver
Pisk æg, lakridspulver og rørsukker til en skum. græsk yoghurt, is eller flødeskum. lakridspulver. Hvis du føler at smørret og chokoladen skiller lidt, skal der bare røres i det i lang tid, til det bliver en ensartet masse
vaniljeis, kan købes i specialsupermarkeder som fx. Hej kagefansI den her uge vil jeg eksperimentere med chokolade lakrids muffins og her er ingredienserne til 10 stk. Muffins125 g smør1 dl vand225 g sukkerKorn fra 1/2 stang vanilje3 store hele æg140 g hvedemel50 g kakao1/2 tsk bagepulver10 muffinforme1 glas lakridssirup (du skal ikke bruge det hele, men det er også meget velsmagende på is, fx. Salling Super)FrostingEn pose eller dåse god blød sød lakrids300 g flormelis100 g smør40 g kakaoCa