Igår var Oskar og jeg inviteret til min Faster Karens fødselsdag. Det er efterhånden al al for lang tid siden, at jeg har lavet en indlæg her på bloggen
I sidste uge var jeg så heldig at blive inviteret til morgenmad i Københavns lufthavn. Jeg fik den bedste og absolut møreste laks i mit liv på Cavier House som er en familieejet kæde af restauranter med mange traditioner og hemmelige metoder til at lave den bedste røgede laks
Sissel og Casper var nemlig blevet inviteret til Kolding på Restaurant Admiralen, hvor de skulle være kokke for en dag, men også pynte borde, servere osv
Det er sgu da god forretningsmoral, samtidig med at jeg godt ved, at det er til deres egen fordel, for lur mig om ikke vi vil invitere de unge på en ny middag / frokost på Rønnede Kro engang i nærmeste fremtid
De inviterede i maj, og vi sagde selvfølgelig ja med det samme, for det vil man jo ikke gå glip af. Fisketallerkenen bestod af varmrøget laks med urtedressing (den rødlige fisk med peberkorn), hellefisk med tartarsauce (den hvide fisk med dildkvisten ovenpå), aiolirejer (forrest på tallerkenen ved salaten - dejlig smag af hvidløg) og så det mest spændende, nemlig en "rødbedeskål" med hellefisk (skålen til venstre i billedet)
Julies onkel og tante havde inviteret os på middag den aften. Efter jordens, eller universets, aller bedste tur til Shanghai, er jeg nu hjemvendt til kolde Danmark
invitere regentparret til frokost i sit hjem. Peter vælger æg i cocotte med røget laks, andebryst i. Skær laksen i små stykker og fordel den i fire ovnfaste
Da han viser sig at have hukommelsestab, inviterer hun ham indenfor, så han kan komme i ly. Eksemplar fra Gads Forlag - Udgivet 2018 - Spændingsroman - ★★★★★★/6 (læst på engelsk, da jeg var testlæser på bogen)