Efter eksamener og et travlt efterår/vinter vender jeg så småt tilbage med nye opskrifter. Bloggen har været savnet og jeg håber på at få lidt mere tid til at lægge nye indlæg ind fremover
Efter eksamener og et travlt efterår/vinter vender jeg så småt tilbage med nye opskrifter. Bloggen har været savnet og jeg håber på at få lidt mere tid til at lægge nye indlæg ind fremover
I. d. a. g. k. o. m. e. r. t. l. æ. n. v. i. F. s. J. h. ø. '. f. D. M. -. p. ,. å. u. b. 2. y. j. c. ". 1. K. C. (. 3. ). S. w. 5. 0. 7. /. 4. 6. T. R. L. x. P. *. B. E. H. G. 8. V. N. O. W
En af mine yndlings takeaway steder i København er også det vietnamesisk inspirerede LéLé, men på SU går det ikke at spise ude af for tit… Og hvad gør man så
Den anden dag fik jeg sådan lyst til Saltimbocca, så måske var det dét som inspirerede mig en smule. I dag har været en rigtig hyggedag og faktisk står hele denne uge for alvor i "hyggens" tegn
Denne thai inspirerede suppe med rød karrypasta, kokosmælk og rejer kan laves på kun 20 minutter og den kræver ikke andet end gode ingredienser og lidt kærlighed
Mine fyldte søde kartofler er mexicansk inspirerede og blandt andet fyldt med majs, peberfrugt, bønner, koriander og varme krydderier, og så toppes de med revet ost, inden de skal bages i ovnen, så osten smelter og bliver sprød
Jeg har salatflip. Og jeg prøver nye blandinger hele tiden. Jeg måler ikke hvor meget jeg bruger af de enkelte ingredienser – jeg tilpasser bare efter hvad jeg bedst kan lide og hvor meget jeg synes der skal i
Den inspirerede mig til at lave mini-pizzaer og her får du opskriften. Da jeg har en intolerance overfor mælk, kan jeg ikke bare fylde mig med mælke og mælkeprodukter som ost i uanede mængder, men nu og da ryger da altså noget indenbords, især når jeg bliver lidt for inspireret af spændende og geniale opskriger fra Jane – den dejlige indehaver af bloggen Madbanditten
70 marengsspøgelser), og så endda i form af Halloween inspirerede kager - I LOVE. - men dog stadig efterårsferieOg jeg nyder det allerede, for hvad er bedre, end at starte sin efterårsferie med at bage en kæmpe bunke kager (læs
Salte mandler 200 gr. (ikke søde) mandler 125 gr. groft salt (fransk middelhavssalt er godt) 5 dl. vand Hæld vand og salt i en gryde og varm op/smelt saltet