Kikærtegryde er en skøn krydret ret, der serveres med gulerodsris, dildsalat og yoghurtdressing. Rør yoghurten sammen med de øvrige ingredienser og smag til
Da det var tid til rulle dem rigtig sammen var vi lidt på bar bund og fandt derfor en guide på youtube med en rar indisk dame som kunne hjælpe os godt på vej
Nu kommer der så også en indisk-inspireret opskrift på bloggen. Raita er en nem, indisksalat/dressing, som vi laver ved at skære 1/3 agurk og 2 tomater i små tern. Det blandet vi med 3 store spsk græsk yoghurt eller cremefraiche, 3 pressede hvidløgsfed, et drys chilipulver, salt, peber og godt med hakket frisk mynte og koriander
Dejlig mættende ret med rejer, linser og indiske krydderier. Og yoghurtdressingen kunne faktisk drikkes som en lassi (en yoghurtdrik, som indere holder meget af), hvis man udelod fiskesaucen og tyndede den op med en smule vand