Jeg er fan af indisk mad og endnu større fan af både søde kartofler og kikærter, så jeg var helt sikker på, allerede inden jeg gik igang med denne ret, at jeg også ville elske den
Det her er en indisk butter chicken – i en lidt sundere version end den smørfyldte, vi kender. De her kyllingefrikadeller med spinat, feta og soltørrede tomater er nok også en af mine favoritter
Kyllingelasagne med karry 42. Karry-kyllinge-kødsovs 45. Hvid kyllingethaigryde 48. Kylling i grønt 52. Kikærtesalat med spinat 56. Indisk tomatgryde 67. Pasta med cremet spinat 81. Kyllingelasagne med karry 42
Ovnristede blomkål og kikærter / Kokos peanut curry med kikærter og græskar / Kylling i krydret kikærtesovs / Boller i karry – med kylling / Varmende indisk gryde med mørbrad
Vi smutter lige til Indien og skal have en varmende indisk gryderet med linser, kikærter og mørbrad – den har masser af smag og smager lækkert med perlebyg til (eller alternativt kartoffelmos – den er dog ikke medregnet i indkøbslisten)
INDISKKYLLING I KOKOS-SPINATSOVS. frisk spinat. Tilsæt kylling og hvidløg og svits det et par minutter. Tilsæt spinaten og lad det falde sammen og smag til med salt og peber
friske spinatblade. Indisk-Thai inspireret kylling. Smelt den sidste halvdel af fedtstoffet på panden/i wokken og tilsæt kylling sammen med karry,ingefær og chili
Varm olien op i en stor gryde og brun kyllingen til den er let gylden. 400 g kyllingebryst skåret i tern, kalkun eller svinekød kan også bruges. 200 g frossen helbladet spinat, grønkål kan også bruges. 400 g kyllingebryst skåret i tern, kalkun eller svinekød kan også bruges. 200 g frossen helbladet spinat, grønkål kan også bruges