Indisk gryderet med kokosmælk opskrifter

Indisk, autentisk og spicy gryderet

Indisk, autentisk og spicy gryderet

Køer er jo hellige i Indien, og det er ikke helt politisk korrekt at spise indiske krydderier sammen med oksekød
Indisk med masser grønt og Naan

Indisk med masser grønt og Naan

Selvom det er ikke er fullblown efterår endnu, får jeg alligevel lyst til krydrede og varmende gryderetter
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

den lækre, runde, krydrede, cremede smag fra det indiske køkken. Smag til med salt og peber og evt nogle af krydderierne (vi har jo alle forskellige smagsløg
Seitan masala

Seitan masala

Dette er en spicy og hvis du vil, hot indiskgryderet. Jeg har valgt mine egne yndlings krydderier og har udeladt den ellers traditionelle friske koriander, fordi jeg egentlig ikke bryder mig om koriander i større mængder Er du til koriander kommer du en håndfuld groft hakket koriander i sammen med tomaterne og drysser med lidt ekstra inden servering

6 gode til fryseren

Hjerter i Indisk karry. Næsten alle slags gryderetter, kan tåle en tur i fryseren. Det kan også være du tager børn med i køkkenet, og så kan i bruge energien på at lave tilbehør og bare have frikadellerne klar til lun-ning

Indisk gryderet med kartofler

Tilsæt kartofler, tomat, kokosmælk og salt. Varm en gryde med olie. Server med brød. 1/2 dåse kokosmælk. 1/2 dåse kokosmælk