Indisk forret med løg opskrifter

Auberginer med linsefyld

Auberginer med linsefyld

Dal er en indisk gryderet med grøntsager og masser af linser (typisk røde eller gule). Server auberginerne som hovedret, eller hvis du kan få fat i små auberginer (fås i asiatiske supermarkeder eller hos arabiske grønthandlere) er de perfekte som tapas eller forret

Indisk riveret med dip

Denne ret er en fin snack, forret eller let frokost. Du kan også bare blende to håndfulde koriander, og eller mynthe (eller andet krudt) med limesaft og sukker og lidt salt samt lidt frisk chili og evt lidt løg og hvidløg
Spicy og hot indisk kyllingegryde

Spicy og hot indisk kyllingegryde

Jeg har hørt, at man kan købe Everest Spices i indisk/pakistanskeforretninger i Danmark. De indiske krydderiblandinger fra Everest Spices, som jeg fik forærende for et par måneder siden, er stadig i testfasen – med forrygende resultater
Det indiske eventyr part 2: Samosa

Det indiske eventyr part 2: Samosa

En typisk indiskforret er samosaer. Små dejpakker med fyld af enten kartofler, kød, grøntsager. Løget snittes i fine strimler og ingefæren rives fint

ugens menu uge 16 – mad i øst og vest

Suppen smager i den grad af dansk forår men kan sagtens bruges som forret til de mere eksotiske, indiske kartoffel”stænger” med mangochutney