Saucen er dejlig cremet og har en dyb, varm, indisk-inspireret smag – hvis du ønsker en stærkere curry, kan du sagtens tilføje chiliflager eller lignende
Ugens første dag står på indisk inspireret mad, en vegetariskcurry med søde kartofler, kikærter og krydderier – server evt grove ris eller naanbrød til og en klat creme fraiche på toppen
Når jeg selv laver indisk herhjemme, bliver det ofte chicken tikka masala, butter chicken, en vegetariskcurry a la denne med søde kartofler og kikærter eller min aboslutte favorit dahl med skyr og ristede mandler (som nok kommer til at stå på menuen ret ofte, når jeg flytter hjemmefra om ikke så lang tid…)
Ovnristede blomkål og kikærter / Kokos peanut curry med kikærter og græskar / Kylling i krydret kikærtesovs / Boller i karry – med kylling / Varmende indisk gryde med mørbrad
Vi prøvede også indisk mad fra en indisk streetfood bod en aften og Khao Soi en anden. Curries og gademad – her i Thailand kan du få de lækreste karryretter med alt fra grøntsager til kød og kartofler, og min favorit var Panang Curry
Er man ikke i humør til at lægge SÅ mange kræfter i sit indiske måltid, så er denne kikærte curry helt perfekt, for den indeholder færre krydderier end curry ofte foreskriver, og de kan alle fås i det lokale supermarked