Indbagt svinemørbrad med fars og butterdej opskrifter

Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Læg halvdelen af farsen midt på dejen, herpå mørbraden og dæk med resten af farsen. den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud medbutterdej
Indbagt svinemørbrad

Indbagt svinemørbrad

Brun svinemørbraden på en pande i lidt olie og krydr den med salt og peber. Rul dejen ud til en firkant og smør farsen ud derpå
Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Luk enderne af dejen ind over farsen, herefter den ene langside og pensel den med æg i kanten. Dæk den med resten af farsen
Indbagt mørbrad - på en sund måde

Indbagt mørbrad - på en sund måde

Du kan også droppe svinemørbradenog kun fylde den, medfars. Mørbraden dækkes godt med det sidste af farsen, så den dækkes helt