Du kan spise det stegt, fyldt, indbagt eller svøbt. Læg posen med indhold i køleskabet i ca. Svinemørbrad i ovn – Mørbrad er et stykke taknemmeligt kød
E. n. d. u. e. h. r. l. i. g. 8. 0. '. t. s. p. a. f. K. o. ø. k. -. m. å. ,. j. B. y. b. v. æ. (. ). H. S. D. 4. 2. 5. ½. 1. M. c. F. Æ. T. z. 3. O. L. 6. 7. A. 9. R. P. N. ". V. e l
Du kan også droppe svinemørbraden og kun fylde den, med fars. Find din livret, kig opskriften igennem, og tro mig - hvis du gør den sundere, ville den uden tvivl også komme til at smage bedre
Indbagtsvinemørbrad med pesto og cheddar. Læg pestoen på toppen af svinekæberne, dæk fadet til med låg eller sølvpapir og tilbered svinekæberne i ovnen ved 150 grader i ca