Så er det vist (endelig) tid til en opdatering igen. Tiden flyver afsted med veninde aftaler, arbejde og skole, og inden man ser sig om, har vi ramt sommer
En sundere udgave af indbagtlaks, hvor kartoffelmosen her, giver lidt samme lækre konsistens som butterdej, men med færre kalorier, større mæthedsfornemmelse og flere mikronæringsstoffer
Indbagtlaks – Når den. Der findes ikke noget bedre end en fersk lakseside, og sådan en lakseside behøver der egentlig ikke at blive gjort noget ved, før at den smager fantastisk efter en tur i ovnen
Kartoffelindbagtlaks og hytteost er en ret utraditionel, men i den grad lækker opskrift. Opskriften er min videreudvikling på "spinatroulade med røget laks", og er ikke desto mindre en vidunderopskrift uden lige
Kan du huske min sundere opskrift på indbagtlaks. Her får du samme udgave med med indbagte rejer. Den traditionelle butterdej er erstattet med kartoffelmos, som får en utrolig lækker konsistens, når den varmes i ovnen
Retten skulle bestå af indbagtlaks og spinat. Ledsaget af den salte laks og spinaten indeni skabes der en utrolig lethed samt en intens smag af fisk og spinat
Indbagtlaks i kartoffelmos. En sund og lækker måde at spise indbagtlaks på. Køles af, og derfra tager det ca 15-20 min at forberede den indbagtelaks, før den skal klare sig selv i ovnen i 35 min, og du kan forberede madpakker, salat, dække bord, vaske tøj o
Spinat, laks og citrusfrugter, går rigtig godt sammen. Skinnet fra laksen tages let af med en kniv. Filodejen ligges på et stykke bagepapir på en bageplade, og den hele laks kommes ovenpå