Il opskrifter

Il bello dell’autunno

Il bello dell’autunno

Jeg er vild med det skarpe lys, den isnende kulde, den susende vind, de hvirvlende bladene, der lyser op i alle naturens flotteste nuancer og ikke mindst maden, der hører efteråret til
Il fornaios durumboller

Il fornaios durumboller

Som jeg skrev i går, havde jeg handlet ind til at kunne bage til morgenmaden i dag. Jeg kastede mig ud i en opskrift, som jeg aldrig før havde prøvet, til gengæld havde jeg smagt dem før, hos en sød pige jeg kender, og det er selvfølgelig også hende jeg har fået opskriften af
Crispy cheese rolls

Crispy cheese rolls

Mine sønner havde set en youtube video hvor der var en som lavede de her cheese rolls, og plagede om at få lov til at lave dem
Kyllingesuppe med grønt og nudler

Kyllingesuppe med grønt og nudler

Jeg gemte skrog samt noget af det gode kyllingekød – og i dag blev det tryllet om til denne skønne kyllingesuppe med grønt og nudler, som var et stort hit blandt både store og små
Cannelonnis med grønkål og broccoli

Cannelonnis med grønkål og broccoli

Her er en hurtig ide til mandags middag. Tilsæt grønkål og broccoli på panden. Steg til grønkålen falder sammen og broccolien er mør i ca
Ravioli con Prosciutto e Funghi

Ravioli con Prosciutto e Funghi

Søndag er familiedag i vores lille travle familie og vi besluttede, at den i dag skulle stå på Ravioli Casalingo

Oplev Italiens legendariske markeder

Her kan du finde alt fra de omrejsende ugentlige markeder med fødevarer, isenkram, billigt tøj og tasker, over de små, faste lokale grøntmarkeder med salg hver formiddag, til de helt store der sælger både lædervarer, vintagekjoler og sko, og som ofte har åbent alle ugens dage
Hjemmelavet pitabrød

Hjemmelavet pitabrød

Der skal jo være en første gang for alting og i dette tilfælde skulle det altså være, at bage pitabrød

Praktikant træf

Det fejrede vi med en super hyggelig lunch @ Il Piatto. Anna er i praktik hos os
Pâte à cookies

Pâte à cookies

Une petite plaquette de pâte à cookies, découpée en carrés et à enfourner une dizaine de minutes pour des cookies à la fois moelleux et croustillants avec les pépites de chocolat toutes fondues… Hum, rien que d’en parler, j’en ai l’eau à la bouche
Fårikål med lammelår !

Fårikål med lammelår !

fett må tilsettes i gryta for å få den ordentlige gode fårikålsmaken. Vinen til fårikål bør være frisk og syrlig
Citrontærte med marengs

Citrontærte med marengs

Une petite plaquette de pâte à cookies, découpée en carrés et à enfourner une dizaine de minutes pour des cookies à la fois moelleux et croustillants avec les pépites de chocolat toutes fondues… Hum, rien que d’en parler, j’en ai l’eau à la bouche

Rom med børn

For nylig sagde jeg til nogle venner. Ved nærmere eftertanke, handler det selvfølgelig om, at se Rom fra et barns perspektiv og ikke være for fin til de meget turistede ting eller en selfie med gladiatorerne foran Coloseum
Step by step guide til god bryllupsplanlægning

Step by step guide til god bryllupsplanlægning

Tiden er over os med de altid mange sommerbryllupper, og hvis du selv står med bryllupsplanlægning på agendaen, kan du måske bruge denne step by step guide til den gode bryllupsplanlægning samt mine tip til at lande i den rette brudekjole

Nostre Giro – Volterra

Inge har altid elsket at følge med på kortet, når vi har kørt sydpå, også selvom Alfa’en og de tidligere bilmærker nærmest kunne ruten over Alperne i blinde …