Kagen behøver ikke være helt kold, før du smører glasur på, men den må gerne. Jeg ved det ikke. Du kan også i stedet prøve at trykke lidt på kagen, fjedrer den, dér hvor du trykker, er den også færdigbagt
Jeg har i et par år stået for kagen, og sidste år lavede jeg sådan nogle spøgelses cupcakes – jeg fik desværre ikke taget billeder af dem, men det var chokoladecupcakes som dem her også puttede jeg en slikkepind i den
Massen skal ikke være for tør, men skal stadig kunne formes i hånden. 1 dl solsikkekerner. Bages i ovnen ved 170 grader til de er gyldne og færdigbagte inden i (det vil sige lyder lidt hule). 1 dl solsikkekerner
Chokolade muffins har kun én ulempe … eller to måske – de er vanedannende og de forsvinder som dug for solen, så lav endelig dobbeltportion eller tredobbelt, ellers er der med garanti ikke nok
Jeg omkransede den af en form og satte en udstikker i midten, så jeg var sikker på, at hullet i midten ikke ‘voksede sammen’ og at remoncen ikke bredte sig ud af kagen, men blev indeni
Hvis der ikke kommer dej med op, er de færdigbagte. Kagen smager virkelig af barndom, og bliver bestemt ikke dårligere af at komme i (fodbold)festlige klæder
Teknikken med at bruge en tandstikker eller stegenål til at tjekke om den er færdig, virker ikke så godt, da den fedtholdige dej nemt glider af nålen, selv om kagenikke er færdigbagt