TIP III. Glutenfri og mælkefri gulerodskage – saftig, svampet og smagfuld. Både glutenfri OG mælkefri. Og faktisk tilmed sukkerreduceret og fyldt med gulerødder, squash og æble
Herefter fulgte Solsikkekerne, kornly og granskud med Cider III ’13 – Per Kølster, Humlebæk, en ret der mindede om risotto men altså var lavet med trykkogte solsikkekerner og den danske ost Kornly
Tip III. Quiche Lorraine er en tærte fra Lorraine – et område i det nordøstlige Frankrig. Quiche betyder ifølge Gastronomisk Leksikon ”rundt bagværk med kant” – og det er vel slet og ret en tærte
Du kan følge min rejse i Overgangen til det grå hår Part I, II, III og IV. I går var jeg hos min fantastisk dygtige frisør gennem 17 år, Bomholt Intercoiffure, hvor jeg har fået strammet op og fået styr på farverne i mit projekt udgroning af den naturlige hårfarve
Tip III. Kransekage hører fest og højtidelighed til. Kransekage serveres til nytår, ved vielser og barnedåb eller til jubilæet med et lille glas asti eller lignende til
Det barske, det farlige var dog taget ud af ringridningen, da den kom til Danmark, hvor kong Christian III og hans søn Frederik II, der i 1500-tallet indførte og ændrede ridderkampen til rytterdyst
Det er tradition i USA at spise retter med græskar, især ved Thanksgiving og Halloween. Denne tærte er rigtig lækker, og spises bedst med vaniljeis eller creme fraiche til
1 stor bundt basilikum2 ss pinjekjerner3 fed hvidløg50 g reven parmesan1 1/4 dl god olivenoljeSaltAlt kjøres i foodprocessor, eller eltes med en stavmikser til en jevn masse