Ind til København, en fin lejlighed på Østerbro og jeg er simpelthen så glad for det. Og så lidt ristede pinjekerner på toppen også – det hele smager af sol og sommer
Ideen fik jeg nede på Kreta her tilsommer, hvor vi spiste (lidt for) meget feta og tomater. En af mine favoritter er dog alligevel nok dem med kyllingefars, men jeg havde sådan lyst til at twiste dem lidt og prøve en anderledes version
Aftensmaden blev i dag til et bjerg af søde kartofler som jeg virkelig elsker. Nogle kalder det cheatday og kører bland selv slik ind, andre spiser troligt deres sushi hver eneste gang kalenderen viser lørdag og nogle vælger bare hvad de nu har lyst til
Det er åbenbart kotume hos de lokale at drikke masser af vin både til frokost og aftensmad hver dag i Paris – vi prøvede at følge med, men heden indbød til mere vand end vin
at jeg forbinder både duften, smagen og blot tanken om at sætte mig med en kop, med dagens mest værdifulde afslapning, som jeg nyder til fulde – inden forberedelsen tilaftensmaden tager over
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Vi spiste af dem dagen igennem og frøs resten ned til smoothies og måske der kan blive lavet en omgang jordbærgrød efter min opskrift fra sidste år også
Gode spisesteder tilaftensmad. Vi er blevet så hooked på Polen, – og ikke mindst Krakow, – at vi allerede nu sidder og leger med tanken om en kør-selv-ferie i Polen tilsommer med børnene
Da jeg i denne måned - for ethundredende gang lavede Kartoffelindbagt laks tilaftensmaden, havde jeg et stykke laks + noget spinat-hytteostcreme til rest