Inspirationentil dellerne kommer nemlig fra Julie Bruun, der ligesom jeg blogger hos Bloggers Delight, og som laver en masse lækre ting og sager som fx dissespinatveggie-deller
Denne her kage er nok den bedste kage jeg nogensinde har smagt. En sprød Oreo bund toppet med en blød mascarponemasse med hvid chokolade og et twist af lime
Det skal være hurtigt, ikke fylde for meget, smage godt, være sundt, spisesi hånden, på vejen osv. Med en rest skinketilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
Det kan altså godt lade sig gøre stadig at spise pandekager, selvom man lever på en glutenfri kost. Pandekagerne er lidt sværere at vende end almindelige pandekager, men selve fremgangsmåden er nem at gå til
Mange vil nok reagere lidtskeptiske, når de ser, at der er dadler på denne ingrediensliste. Jeg slutter mig også selv til mængden, der synes, at de kan være lidtspecielle at spiseisig selv
Det højere proteinindhold gør, at det mætter rigtig godt, og er derfor godt både at spisetil morgenmad, som snack eller efter træning, hvor kroppen igen har brug for at få fyldt sineenergidepoter op
Sundt slikfindesikke. Selvom producenterne skriver på pakkerne, at der ikke er tilsat sukker, og at det kun indeholdernaturligt farve, gør det ikkeslikket sundere, for der vilstadig være andre tilsætningsstoffertil stede
Pølsehorn er og blive bare et hit, og det har det altid været imin verden – især på madpakken. Min søndag stod ifamilien tegn, og de nyder godt af at smage på minelækkerier, når jeg går iselvsvingi køkkenet