Hønsekødssuppe. Måske ikke den mest præcise beskrivelse af de næste par retter, men det gi’r alligevel et meget godt billede af, at her snakker vi mad, hvor nærmest alt bli’r brugt – ikke bare i den ene pågældende ret (i dette tilfælde en god, gammeldags hønsekødssuppe), men også i andre
Hønsekødssuppe er suppe kogt på en suppehøne eller en kylling og nogle kraftben. Suppe ikke noget, der behøver at koge hele dagen, men en hønsekødssuppe tager den tid en hønsekødssuppe tager
Det bedste er nu, at jeg i dag anvender vandet som kyllingen og grøntsagerne er kogt i, til en fantastisk, sund og nærende hønsekødssuppe (eller kyllingesuppe)
Den overskydende suppevæske smages til med salt og fryses ned til en lækker hønsekødssuppe. En rigtig mormorklassiker som aldrig går af mode, den er ikke udnævnt som dansk nationalret, men kandiderer om noget til det
hønsekødssuppe (ell. 5 dl hønsekødssuppe (ell. Sikke et blæsevejr det har været på det sidste. Og på sådanne kolde og ruskende dage er der ikke noget som en dejlig, varm suppe