Høns i asparges. hønsekødssuppe i min. Normalt vil jeg servere høns i asparges i tarteletskaller, men da jeg ikke har fået eksperimenteret med dette endnu, blev det spist med agurke- og tomatskiver
1,5 - 2 Hønsebryst eller Kyllingbryst. 1. Koge kyllingbryst med tomat og porre i gryden på ca. 20 min. 2. Afkølig kyllingbryst og sker det i små stykker
Den overskydende suppevæske smages til med salt og fryses ned til en lækker hønsekødssuppe. halvdelen af suppevæsken og kog yderligere ind til en kraftig hønsefond der giver en fantastisk sovs til fjerkræ
1 hønsebouillon terning. 1 hønsebouillon terning. Aftensmaden i går var en rigtig mormor klassiker, og egentlig også en rigtig børnevenlig ret, som rigtig mange elsker
4 Æggeblommer (økologiske æg fra høns der er salmonella vaccineret eller 4 pasteuriseret æggeblommer hvis du er mere tryg herved)75 gram god økologisk mørk chokolade ca