Du kan også prøve min favorit med Hyben & hvid portvin. Hjemmelavet marmelade er et hit herhjemme. Så derfor laver jeg gerne en del marmelade når der er bær i haven
Du kan også prøve min favorit med Hyben & hvid portvin. Hjemmelavet marmelade er et hit herhjemme. Så derfor laver jeg gerne en del marmelade når der er bær i haven
Nu er der modne hyben på buskene stort set alle steder. atamon i den færdige marmelade. 1 kg hybenskaller ½ liter vand 500 gr rørsukker 2 citroner 1 vaniljestang AtamonPluk blomst og stilk af hybenerne og flæk dem. Kog hybenskallerne med vand, citronskal, en flækket vanijestang og saften af de to citroner i 20 minutter under låg. Skal marmeladen holde længe er det en god idé at tilsætte 1 tsk
Min far og jeg havde super længe talt om at lave hybenmarmelade og en solskinssøndag kom han forbi med en posefuld friskplukkede hyben fra Nordsjælland
Inspirationen kom fra den chili-hybenmarmelade, jeg smagte på Food Festival. Om modenhedens milde magtaf livet selv du lærte,da slår bag falmet rosenpragtdit røde hybenhjerte…
Selve strandpromenaden er selvfølgelig centrum for aktiviteter og badegæster, og alskens kørertøjer, der cruiser om aftenen, men bevæger man sig videre mod nord kommer man ud i et stille og meget naturskønt område med en bred strand og klitter med lyng, graner, hyben og vilde blomster
I den lille brune skål er der en lækker hyben og hvid portvin marmelade - meget lækker til ost. Ofte har jeg tænkt på den overskyende havregrød fra morgenmaden
I den lille brune skål er der en lækker hyben og hvid portvin marmelade - meget lækker til ost. Ofte har jeg tænkt på den overskyende havregrød fra morgenmaden