Vi besluttede os for, at det måtte vi prøve at lave derhjemme, og jeg havde før dette aldrig troet, at en grød lavet på ris kunne have så meget smag – vi kender jo alle risengrød, men det her er bare noget helt andet, og det er bestemt ikke sidste gang, vi laver det
Sprød råkost af hindbærmarineret rødkål, fennikel, appelsiner, blåbær og ristede mandler. Jeg plejer at infomere om mulighederne for bestilling af vegansk mad i julen nederst i min ultimative guide til en vegansk jul, men i år har jeg valgt at skrive om dem i et separat indlæg, fordi der simpelthen er så mange fantastiske muligheder i år, og det gør det nemmere at få øje på dem og finde dem frem igen
Jeg ristede først godt med hakket og skyllet broccoli på en pande i olivenolie, hvor jeg tilsatte soya (måske ikke LCHF-venligt, så hvis du lever efter dette, er der sikkert alternativer)
som er den traditionelle vi laver, på en travl dag. Næste billede har fået mange børn gennem tiden fra ikke at kunne lide laks, til at elske det - Laks med fuglefrø i en soya/sur sød sovs
havregrød med frugt og nødder – normalt laver jeg havregrød med rosiner, sukker, salt, æble og kanel – men fra nu af vil jeg prøve at lave det med kun frugt og nødder – og salt
- Ofte kan man ryge ind i vaner i forhold til fødselsdage, mærkedage eller bare dage, hvor der inviteres gæster, hvor man kan have en holdning til hvordan en dessert skal laves og smage