Her bager hun nemlig næsten altid kringle (bortset fra om sommeren når den står på rødgrød med fløde eller om efteråret, når hun laver gammeldags ævlekage selvfølgelig)
Vi laver gerne en lille snackbox til vores madpakke som altid indeholder rosiner eller andre tørrede frugter, et stykke mørk chokolade og de her lakridsmandler eller peanuts
Jeg har jo allerede givet jer opskriften på Verdens bedste müsli, så hvordan topper man den. Jeg bliver altid så glad, når I laver mine opskrifter og kommer med feedback og tagger mig på billeder på Facebook og Instagram – bliv endelig ved med det
Jeg har heldigvis en sød mor, der oftest laver mad herhjemme, men når det så er min tur i hverdagene, vil jeg gerne undgå de besværlige og tidskrævende retter
Næste gang jeg laver den her mysli (og der bliver helt sikkert en “næste gang”), tænker jeg, at jeg vil prøve at tilsætte endnu flere hasselnødder - og måske sniger jeg også en ekstra spsk brun farin med
Hurtig aftensmad – hurtigere, mere mættende og sundere end det pizzamanden kan præstere. Vi spiste en bagekartofler, lidt nudler , ristede champignoner og en lækker grønkålsalat med æble, rosenkål, rosiner, lidt honning, salt peber og lidt løgpulver til
Vi kender suppen og laver den tit. og julekage med sukat og mandler og rosiner,. For, hvor man end sig vender hen, er der småkager, konfekt, sildemadder med karrysalat og en lille en til, rullepølse, rødkål, gløgg, æbleskiver og mange andre gode sager
Jeg laver ofte en sundere, grov version uden smør, men med en smule olie og yoghurt i stedet. Og så er det faktisk slet ikke så besværligt at lave en tærtedej, som man kunne tro
Så jeg sammensatte selv en opskrift – og det er ikke sidste gang jeg laver den. Jeg læste rigtig mange opskrifter igennem, inden jeg bagte – men enten så syntes jeg der var for meget olie i eller også var der slet ikke noget i
Denne gang har jeg lavet en version, der får en skøn, sød smag fra modne bananer med en snert af vanilje og kanel, og så er den toppet med flere bananskiver og grofthakkede valnødder, der ristes inden i ovnen – det smager lidt som at spise dessert til morgenmad Hvis du ikke er til valnødder, kan du sagtens bruge mandler, hasselnødder eller lignende i stedet