Lad det marinere, gerne natten over på køl, eller på køkkenbordet, imens du laver saucen. Tilsæt garam masala, paprika, chiliflager, kanel og lidt salt og “rist” det lidt sammen
Næste gang tror jeg dog at jeg vil nøjes med at stege EFTER marinering og så se, hvordan det ender, for jeg synes ikke at smagen var trukket vildt meget ind
Hvis du selv laver Tandoori-krydderiet, så kan du tilsætte mere eller mindre af de krydderier du godt kan lide eller du kan helt udgå et krydderi du ikke bryder dig om
Det er det mest møre og lækre svinekød der kommer ud af denne omgang og det er bestemt ikke sidste gang at jeg laver den her øvelse, men måske skal næste gang være med en ølmarinade
Du laver en marinade af olie og ønskede krydderier. I forbindelse med Henriks fødselsdag skulle jeg lave Humus, og fik i den forbindelse udblødt alt for mange kikærter
Jeg ved godt at det ikke rigtig er “grill-sæson” længere, men jeg bruger også altid denne marinade når jeg laver vegansk bacon (facon), og det kan man jo gøre hele året rundt
Det er enkelt at lave, man genererer ikke for meget opvask og så smager det bare super lækkert. Lækkert flutes med paprika og ostBland alle ingredienserne til marinaden sammen