farver du skummet mørkt, fordi du laver moccaskum af frysetørret kaffe, kakao eller lakrids, kan du med fordel bruge en mørkere sukker til lagen – muscovado eller lignende
Jeg skriver ikke mængde på marcipan og de andre ingredienser, da det jo kan være forskelligt, hvor store påskeæg man ønsker, og hvor mange i øvrigt, så opskriften her er guidelines for, hvordan du laver dem, uanset portionen
Det skal jeg lige lære igen, hver gang jeg laver dem. Det afhjælper man ved at lægge en bageplade under pladen, som kransekagen ligger på, når den bages
Fondipan (Som er en blanding af fondant og marcipan (hvis man vil overtrække kun med marcipan er det vigtigt at manlaverovertræksmarcipan, for eller vil den sprække og være MEGA træls)
Hvis manlaver "hjemmelavet" marcipan, som jeg førhen har lavet, skal man lige tage højde for at marcipan ikke er naturligt hvid, og derfor kan farvning godt blive påvirket af mandlernes naturlige farve som er gullig