Dejligt at se, at han slægter sin mor på, for hun laver også den mest fantastiske kringle. Når kringlen er færdig med at hæve, pensles den med æggehvide og drysses med hakkede mandler og rørsukker
De smager godt, men kan måske være lidt tunge i det, så næste gang overvejer jeg at bruge en teske, når jeg laver toppene, så de bliver i mindre mundrette bidder
af portionen alt efter hvor store du laver dem. hvid overtrækschokolade fra Odense Marcipan. Inden du smelter det hvide chokolade, skal vi har lavet hjerterne af mørk chokolade
De syndige, men evigtgode kanelsnegle med æble og marcipan / Drømmekage-snegle / Kirsebær-snegle med marcipan og hvid choko / Snaskede kanelsnegle med remonce og vaniljecreme
lave en triple chocolate brownie, som jeg ofte laver. Kagedelen af desserten består af et stykke hindbærtærte med marcipan (jeg bager en miniudgave af tærten, så det ikke bliver noget særligt stort stykke - af hensyn til at man generelt er ret mæt, når man når til desserten nytårsaften), et stykke brownie (måske triple chocolate
farver du skummet mørkt, fordi du laver moccaskum af frysetørret kaffe, kakao eller lakrids, kan du med fordel bruge en mørkere sukker til lagen – muscovado eller lignende
Sådan laver du tærtebunden. Jeg har pyntet tærten med nogle hakkede salt/chokolademandler fra AXOCO, men lidt flagesalt, hvid chokolade eller crunch efter din smag vil også gøre sig godt – og så sammen med en god kugle is
Sådan laver du romkugler. Romkugler – Da jeg var barn, kørte der slagter, bager, mælkemand, ostemand og æblemand rundt og solgte deres varer ved dørene, men ingen Hjem-IS-mand, som er den eneste, der kommer i dag