Jeg har blandt andet lavermarcipan og disse lækre marcipansmåkager. 150g (købe) marcipan eller min hjemmelavet Sukkerfri marcipan (halvdelen af rullen). Skær 16 bunde ud af din marcipan og fordel dem på en bageplade. 150g (købe) marcipan eller min hjemmelavet Sukkerfri marcipan (halvdelen af rullen)
Jeg har blandt andet lavermarcipan og disse lækre marcipansmåkager. 150g (købe) marcipan eller min hjemmelavet sukkerfri marcipan (halvdelen af rullen). Skær 16 bunde ud af din marcipan og fordel dem på en bageplade. 150g (købe) marcipan eller min hjemmelavet sukkerfri marcipan (halvdelen af rullen)
lave en triple chocolate brownie, som jeg ofte laver. Kagedelen af desserten består af et stykke hindbærtærte med marcipan (jeg bager en miniudgave af tærten, så det ikke bliver noget særligt stort stykke - af hensyn til at man generelt er ret mæt, når man når til desserten nytårsaften), et stykke brownie (måske triple chocolate
Jeg har fundet ud af, at hvis jeg laver den et par millimeter tykkeres på midt på, og helt tynd i siderne, så holdes fyldet lettere inde, og bollen revner ikke under bagningen
Vi havde ellers få dage forinden gået og snakket om, hvordanman nu kunne ånde lettet op og efterhånden se på ham som en rask kat, selvom vi godt ved, at han stadig er rød i munden
Du kan se mere om præmien og hvordan du deltager her. Jeg bruger derudover altid brunt rørsukker, når jeg laver marmeladen, da den har en dybere, karamelagtig og mere lækker smag end normalt sukker, så jeg tænkte, at den ville passe perfekt til æblerne
Sådan laver du mozartkugler. Ikke noget med pistaciemarcipan, som den oprindelige mozartkugle har/havde og ikke noget med mandel eller hasselnød i midten, som nogen ynder