Vær især opmærksom på supper, sovser, soya sauce, madlavningsfløde, ketchup (Heinz er ok), marinader, sennep, remoulade, karry, krydderiblandinger, paneringer, bouillon, pølser, leverpostej, slik og chokolade, chips og nødder (f
Marinadenlaver du av en blanding av riseddike, sukker og salt. Sådan laver du maki-ruller. Man kan købe dyr sushiris mange steder, men det er der ingen grund til
Derfor bruger jeg i denne opskrift hjemmelavet rød chilipasta, som virkelig er helt fantastisk (vi laver rød chilipasta sammen med May Kaidee på billedet ovenfor)
Næste gang tror jeg dog at jeg vil nøjes med at stege EFTER marinering og så se, hvordan det ender, for jeg synes ikke at smagen var trukket vildt meget ind
Så er selleri-sæsonen sat ind, og knolden kan jo bruges på rigtig mange skønne måder. Tag dem derefter ud, og lad dem køle lidt af inden du hælder marinaden over
Lad den stå og trække, mens du laverresten. Bland krydderierne samt soya og citronsaft sammen i et lille kop, og pensl dine laksestykker med marinaden - kun på overfladen, ikke skindsiden