Du kan se mere om præmien og hvordan du deltager her. Jeg bruger derudover altid brunt rørsukker, når jeg laver marmeladen, da den har en dybere, karamelagtig og mere lækker smag end normalt sukker, så jeg tænkte, at den ville passe perfekt til æblerne
Jeg skriver ikke mængde på marcipan og de andre ingredienser, da det jo kan være forskelligt, hvor store påskeæg man ønsker, og hvor mange i øvrigt, så opskriften her er guidelines for, hvordan du laver dem, uanset portionen
Hvis manlaver "hjemmelavet" marcipan, som jeg førhen har lavet, skal man lige tage højde for at marcipan ikke er naturligt hvid, og derfor kan farvning godt blive påvirket afmandlernes naturlige farve som er gullig
Det er godt nok sjældent, at jeg laver kager, der ligner noget som helst andet end en kage. – du skal i øvrigt bruge en blomsterudstikker og sprøjteposer med forskellige stjernetyller
Det giver en bedre føling med det du laver, tester din tålmodighed og du kan nemt kyle det hele af helvede til, hvis det ikke lige er noget for dig alligevel, uden at have brugt en masse penge på dyrt udstyr