De fleste kager vi finder, der inspirerer os, er på et kunstnerisk niveau vi kun kan drømme om at opnå, men det gør dem bare endnu bedre til, at få idéer om, hvordan vi skal lave vores egne pyntede fondantkager
Hvis man laver "hjemmelavet" marcipan, som jegførhen har lavet, skal man lige tage højde for at marcipan ikke er naturligt hvid, og derfor kan farvning godt blive påvirket af mandlernes naturlige farve som er gullig
Det er godt nok sjældent, at jeglaverkager, der ligner noget som helst andet endenkage. Faktisk er jeg mest glad for kager, der bare består af bunde, creme, mousse, frugt etc…men som pyntes med helt almindeligt pynt, – så hvis der er brombær i kagen vil jeg også helst have brombær på som pynt – med rigeligt flødeskum (Sorry, hvis jeg skuffer jer)
Det giver en bedre føling med det du laver, tester din tålmodighed og du kan nemt kyle det hele af helvede til, hvis det ikke lige er noget for dig alligevel, uden at have brugt en masse penge på dyrt udstyr
Royal Icing er nemt at arbejde med i en sprøjtepose og laver flotte dekorationer. -) Jeg har desværre stadig problemer med min nakke og det var ikke lige dagen, hvor jeg skulle stå og "lege" med husblas
Sånoget har jeg aldrig lavet før, hvordan i alverdenlaver man entraktorkage. Siden da kiggede jeg på utallige traktorkager på nettet og det så slet ikke så nemt ud som mine hjælpsomme kolleger fik det til at lyde som og jeg kunne godt se mig stå og fumle med et traktorhjul i fondant og det var ikke noget kønt syn