Og det kan brænde sådan noget, kan det. Kartoflerne ryger på en pande ved jævn varme med halvdelen af smørret og olie og vendes fra tid til anden, til de er gennemstegte, sprøde, gyldne og lækre
Mankan naturligvis bruge hummerkøddet som “fyldet” i suppen i stedet for kammuslinger – Det vil nok være det mest naturlige, hvis man begiver sig ud i selv at lave en hummerbisque
Jeg ved dog godt, at jeg ikke har ret mange kræfter oven på at have været ret syg (det har jeg jo ikke i forvejen), så jeg har planlagt bagværk, hvor jeg kan forberede noget af det i løbet af ugen, og Christian har lovet at lave en lagkage
Det er en temmelig stor portion, så den del, man ikke regner med at spise samme dag kan med fordel hældes på et henkogningsglas, der er skoldet og skyllet med atamon
Helt tynde kartoffelskiver (brug et mandolinjern) ryger deri, og når de er sprøde og gyldne, så fikser du dem op med en hulske og lægger dem på fedtsugende papir og giver dem et drys salt
Herunder vil vi godt dele en rigtig god opskrift med jer, på hvordan vi plejer at lave dem. Mankan med fordel marinere lammekoteletterne dagen i forvejen, men et par timer før de skal på grillen er også fint
Det kræver dog markant mere energi for kroppen, at forbrænde protein frem for kulhydrater og fedt, derfor er denne energikilde ikke så effektiv i forbindelse med sportsudøvelse, men istedet langt bedre, hvis man vil tabe sig