Hvorfor Bønner. Opskriften er med inspiration fra min søster, som altid har en skål med hvidløgsbønner klar, når jeg er inviteret på aftensmad hos hende
olivenolieSalt og peberRist først dine pinjekerner på en pande til de er gyldne og kom herefter det hele op i en blender, hvor hele massen blendes til en fin og blød pesto
I forgårs fik vi en basilikum-mørbradgryde hvor vi fik kogte ris som tilbehør. Aftensmaden i dag var ren restemad kombineret med tøm-køleskabet, selvom der nu ikke var så meget at tømme
Generelt er der meget mindre smør i det traditionelle italienske køkken, end i det danske, men risotto er altså en af de retter, hvor der skal meget smør til
) Udover at kilden til næringsstoffer er bedre, er mæthedsfornemmelsen også væsentlig bedre, og selve pandekagen er også, efter min mening, væsentlig bedre, idet den har en god smag og er meget mere "blød og lækker"
Dette er en attitude der ligger langt fra hvad man normalt oplever på stedethvor nærvær er et af de helt store varemærker og skaber den der dagligstue stemning jeg godt kan lide og der skal desværre ikke ret mange af disse oplevelser til for at skræmme kunder væk og hvis man ikke kendte stedet bedre ville man hurtigt få en oplevelse af en arrogant restaurant og ikke vende tilbage
Bind slaget sammen med kødsnor - jeg har ingen ide om hvordan man gør det, og resultatet bliver desværre derefter, men smagen tager heldigvis ikke skade
‘Pesticidbelastningen’ udregnes ved at vægte hver afgrødes gennemsnitlige pesticidindhold med de enkelte pesticiders acceptable daglige indtag, ADI (så der er altså et ‘acceptabelt’ niveau for, hvormeget af en pesticide, vi må indtage
Det bliver nogle mere teksttunge indlæg, men jeg håber, at de kan vise, hvor mange forskellige måder, der er at leve på, prioritere sine valg af madvarer og ikke mindst inspirere
Først et billede af en fyldig og meget smagfuld suppe af bl. )Kan ikke huske datoen, men det var en madklub-aften her hos mig --Trine, med en ikke så dårlig menu endda