Hvorfor kalde en grøntsag for dens farve. Se selv, hvor uoriginalt er det lige. Altså den person, der engang fandt denne grøntsag kunne da godt lige have tænkt
Den er jo egentligt nem nok at lave, men hold da op hvor skal den have lang tid i ovnen. Alle grøntsagerne skæres i tynde skiver – har man et mandolinjern er dette helt perfekt at bruge, men ellers kanen skarp kniv også klare det
Smelt sukkeret i en stor gryde, hvor der er plads til både kål og kød. Snit kålen fint – et mandolinjern eller en gammeldags ostehøvl er god at snitte kål med
Andre opskrifter på bloggen, hvor du kanbruge grøntsagsspaghetti. Da jeg begyndte at lave grøntsagsspaghetti for tre år siden, kunne jeg kun købe min maskine gennemen Rawfood hjemmeside, som er tilknyttet udlandet, men i dag kan du gå ned i din lokale isenkrams-forretning såsom Kop og Kande, Inspiration og Imerco, hvor der findes forskellige varianter af denne
Hvor det rigtig tit ender med en portion squash pasta, da det er så nemt (og SU-venligt) at lave. Jeg elsker squash, og det er ret tit at jeg får et squash-flip, hvor jeg bare skal putte squash i ALT
Hvor længe de præcis skal være i olien er svært at sige, men når de begynder at tage brun farve i kanten og “krummer” sig sammen, så er de ved at være der
Gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver på den lange led på mandolinjernet, hvorefter du kommes på en pande ved jævn varme i lidt smør og rapsolie