Rids lammekøllen og gnid den med salt, peber, hakket frisk rosmarin og revet citronskal fra en halv citron (husk, at citronen ikke må være overfladebehandlet)
På søndag går turen til mine svigerforældre, hvor vi også skal hygge os med endnuen påskefrokost og jeg ved, at Oskar glæder sig til at se sine bedsteforældre og ikke mindst sine store fætre
Hvis du har en stor lammekølleskal du fordoble marinademængden. Det skal være rosa. Steges i alt ca. Har du ikke selv lyst til at udbenelammekøllen så få slagteren til at gøre det for dig
Nu tilsættes den hakkede salsiccia, hvor du først har klemt kødet ud af pølseskindet. skalotteløg. Efter et par dage med lammekølle var tiden nu til en hurtig og enkel omgang risotto
Normalt forsøger jeg at holde igen på fedtstof og sukker, men jeg må erkende, at denneweekend hører til en af de få, hvor der er brugt "rigelige" mængder af både det ene og andet
Jeg har før lavet lammekøllehvor selve udskæringen bliver noget rod. Denne gang vendte jeg køllen så den side hvorbenet var nærmest overfladenvendte opad
Pikant fiskeret Envelsmagende fiskeret, hvorostesovsen sætter prikken over i’et. LammekølleDennelammekølle kan sagtens være maden til nytår eller enanden højtid
Køllen er i ovnen, hvordenskal stå længe og blive godt og grundigt mør. Hvis man ikke ved, hvordan man laver flødekartofler, kan man finde en opskrift her på bloggen ved at skrive flødekartofler i søgefeltet