Den er jo egentligt nem nok at lave, men hold da op hvorskaldenhavelangtidiovnen. Tilgengæld er det heleventetiden værd, og jeg forstår godt at Anton Ego kommer idensyvendehimmel, da denne ret bliver serveret for ham
Så synes jeg lige, du skal læse om min nye e-bog, der handler om "Overskudsmad til underskudsdage", fordi der bare er dage hvorviikke har tid eller energi, til at trylle for meget ikøkkenet
Vi er faktisk mest indenforidagtimerne, hvorvi har vores lille varmepumpe til at lave airconditiontil os og katteneistuen, men går vi ud, skal der masser af solcreme på
Normalt forsøger jeg at holde igen på fedtstof og sukker, men jeg må erkende, at denneweekend hører tilen af de få, hvor der er brugt "rigelige" mængder af både det ene og andet
Pisksaucentilden tykner, hvorefter det hele blandes sammen og kyllingen kommes tilbageiwokken. Enweekend, hvor der ikke har været nogle planer, og hvorden bare har stået på hygge
Kongedag, hvorfoden for første gang ilangtid blev testet på lang tempotur. Jeg føler og håber, at efter nogle rolige dage, hvor al kvaliteten og træningen får lov at “sætte sig” og blive absorberet, så vil jeg stå endnu stærkere ift
Alt i alt en god morgenmad, som ikke holdt os mætte isærliglangtid, og vi kunne ikke lade være med at tænke på, hvordan man kunne haveskiftet mange af fødevarerne ud med noget tilsvarende som fx skyr eller græsk yoghurt med et højere proteinindhold for at øge mæthedsfornemmelsen eller som tidligere nævnt rugbrød eller et mere fiberigt brød, i stedet for deres såkaldte grove toast