Pekingand med hoisinsauce og mandarinpandekagerhonningen og det varme vand, hvorefterblandingen smøres ud over andebrystene to gange, så skindet er helt dækket Inspirationskit for livsnydere
Paleo madplan uge 33 Så synes jeg lige, du skal læse om min nye e-bog, der handler om "Overskudsmad til underskudsdage", fordi der bare er dage hvorviikke har tid eller energi, til at trylle for meget i køkkenet Paleolivet
Langtidsstegt juleand Der skalstadig være vand tilbage bagefter (ellers hæld noget mere ved), men alt efter hvor meget sauce du gerne vilhave, skal du nok bruge ca Squash forbi
Weekendmad uge 43 - Inspiration, indkøbsliste, opskrifter og tipstørringen af andebrystskinnet, men her er det så godt at have en føntørre ved hånden - se hvorforiopskriften nedenfor Inspirationskit for livsnydere
Weekendmad uge 34 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel og opskrifterSidder her i Norge og bliverlidtmisundelig over jer, som bor i Danmark, hvorandebryst er noget billigere end her Inspirationskit for livsnydere