Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
-samtale med lederen i huset og det bliver egentlig rart at evaluere min start i huset, også fra hendes side af, og måske blive mere afklaret omkring hvad jeg gerne vil fremtidigt – blive eller rejse J Jeg skal bagefter på besøg i en naboinstitution hvor jeg skal have en enkelt arbejdsdag som “nødpasning” med en medhjælper – lidt spændende at opleve at blive tildelt alt det ansvar når jeg nu ikke havde det som studerende
Kategorien ‘God og billig mad’ er nu oprettet, og da jeg gik de gamle indlæg igennem for at tilføje de relevante til den kategori, gik det op for mig, hvor meget billig og god mad, der egentlig er på bloggen
Skal der vin på bordet, vil jeg foreslå at du servere en fyldig, tør hvidvin – f. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
Det er helt op til dig selv, hvor meget karry smag du vil have. Du skal bruge. Så lækkert, måske mangler det salt eller peber, men så kan du smage lidt til
Kan du mærke, det klør, lige der hvor helgenglorien er ved at vokse ud. Manskal bruge. Nu skal der bages – krydderboller og rundstykker til os og til gæster
Den røde karrypasta kan du få i den fleste supermarkeder på hylderne med asiatiske/oversøiske produkter - prøv dig frem i forhold til, hvor stærk du foretrækker suppen
I forgårs fik vi en basilikum-mørbradgryde hvor vi fik kogte ris som tilbehør. Inden længeskal han døbes og navnet skal lyde Oskar Abildgaard Svenstrup
Efter jeg er begyndt at spise LCHF, er jeg blevet mere og mere sart overfor færdigproducerede madvarer - og kødboller fra køledisken i supermarkedet er nok noget af det mest tarvelige, jeg kan komme i tanke om (jeg aner jo ikke hvad de har puttet i eller hvor kødet kommer fra
Alle ingredienserne til suppen skæres ud i mindre eller større stykker, og tilsættes til en passende gryde, hvor vandet er i kog (vandet skal lige akkurat dække grøntsagerne)
Pot au feuOversat betyder det gryde på ild og er en typisk fransk gryderet, hvorman bruger forskellige udskæringer at oksekød, som skal tilberedes længe
Forskellen på karrysovsen og alm krydret sovs, er at karryen skal med fra starten. Koges op igen sammen med en lille klat smør, hvis man gerne vil have en mere samlet konsistens
Jeg har skiftet de hvide polerede ris ud med brune ris, hvor hele skaldelen er med og der derfor er væsentligt flere vitaminer, mineraler og kostfibre i
Hvornår har du sidst været i skoven. Desværre viser mange af de selvsamme studier, at jo længereman (rent geografisk) bor fra en skov, jo sjældnere kommer man i dem – og det giver jo meget god mening