Hvor længe skal kyllingebryst have i ovnen opskrifter

Fyldte kyllingebryster i tomatsauce

Fyldte kyllingebryster i tomatsauce

Brysterne brunes i kort tid på en stegepande og de skal kun ligehavelidt farve, hvorefter de liggesi et passende størrelse ovnfast fad

SUND TORSDAG: Citronkylling med rosmarin

(tjek det øverste billede) Du skalikke skære det helt igennem, men bare lave en lille lomme hvor du kan lægge et par skivercitron og en masse rosmarin
Laks marineret i sød dilddressing

Laks marineret i sød dilddressing

- Lav en lækker sandwich, hvor du bruger denne dilddressing som dressing - fantastisktilkyllingesandwich, rejesandwich og laksesandwich
Ceasar salat :)

Ceasar salat :)

Dinsamvittighed bestemmer selv, hvor meget smør du viltillade. Crutonerne skalhave en god gylden farve, før de er færdige
Smørrebrød med det hele (sådan cirka)

Smørrebrød med det hele (sådan cirka)

Kog dem langsomt op sammen med sukker (mængden af sukker er selvfølgeligafhængig af, hvor søde æbler du bruger, hvor sød en grød du vilhave osv
Svineruller med tomat og grøntsagssauce

Svineruller med tomat og grøntsagssauce

I panden sauteres nu først bacon, hvor efter løg og peberfrugt sauteres med i endnu et par minutter. Svineruller - ja, jeg ved ikke hvad jeg ellers skal kalde dem
Ideer til mad i varmen

Ideer til mad i varmen

Vi er faktisk mest indenforidagtimerne, hvorvi har vores lille varmepumpe til at lave airconditiontil os og kattene i stuen, men går vi ud, skal der masser af solcreme på
Portobelloburger med grove fritter

Portobelloburger med grove fritter

Jeg har nu kastet mig ud i en lidtalternativ form for burger, hvor selve bollen er skiftet ud med portobellosvamp - og det blev rigtig vellykket
Kyllingekebab m. hjemmebagt pitabrød

Kyllingekebab m. hjemmebagt pitabrød

Kyllingebrystet skæres ud i meget tynde skiver(det kan være lettere hvis brystet er frossen) og marineresikydderierne, gerne et par timer før det skalspises
Kyllingefrikadeller med citron (FODMAP)

Kyllingefrikadeller med citron (FODMAP)

Lørdag aften fik jeg besøg af to gamle veninder, hvor jeg serverede stegt kyllingebryst med ovnbagte kartofler, gulerødder og lidt rødbeder og en lækker blandet salat