Den smager også skønt af sommer, og det kan jo være en kærkommen reminder om, at det stadig er sommer på en dag, hvor det nærmest ser ud til, at det er blevet efterår
Opskriften er tyv-stjålet fra Sidenliggerikke kun ud med opskrifter men også en masse videnomkring stort set alle former for frugt og grønt - hvornår de er i sæson, hvor de kommer fra, kendetegn osv
Jeg må indrømme, at jeg græder lidtindeni, når jeg husker tilbage på, hvor lækre de her flødekartofler var, for desværre må vi nøjes med den sædvanlige slags herhjemme, fordimin mave bare ikke tolererer ostesovsen
Normalt forsøger jeg at holde igen på fedtstof og sukker, men jeg må erkende, at denne weekend hører til en af de få, hvor der er brugt "rigelige" mængder af både det ene og andet
Afhængig af hvor stor din gryde er, så gør det evt. Jeg har valgt, at have et tema der hedder ‘Landekulturer’, så hver gang skalvi lave noget mad, som kendetegner et land
Om lørdagen besluttede vi os for at køre til Horsens hvorvivillespiserunningsushi. De havde planlagt at vi skulle have pulled pork en af dagene og jeg var ellevild med den ide, da jeg har set SÅ mange posts om denne ret og derfor længe har ønsket at smage det