Hvidvin fløde fiskefond opskrifter

Fiskesuppe

Fiskesuppe

Server med et glas koldt hvidvin. Denne opskrift er meget let, når den hjemmelavede fiskefond er lavet allerede
Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Kom hvidvin, fiskefond og vand fra hummeren ved. Fløde. En times tid inden servering, koges bisquen op, med fløden
Søtunge og flamberede jomfruer

Søtunge og flamberede jomfruer

Hæld fløde på og lad det koge ved svag varme til suppen bliver cremet. Når ilden har lagt sig så hæld fiskefond
Hummerbisque

Hummerbisque

Tilsæt fløden og smag til med salt og peber. Rør godt rundt i gryden, og tilsæt herefter vin og fiskefond

Hummerbisque

hvidvin (tør). fløde (eller efter smag). fiskefond. Tomatpuré tilsættes og "brændes" i kort tid (uden at tage farve) Så tilsættes hvidvin og fiske- og grønsagsfond sammen med timian

Pigvar med krydderurter på grill (rigtig lækker sommermad)

hvidvin, kan passende bruges til at skåle i og ønske hinanden et godt forår. Kartofler koger imens – når fisken er færdig, hældes skyen fra, jævnes med en lille skvis fløde (smages til med salt/peber) - ikke noget tyk sovs her, men en himmerrisk mundfuld af smagsoplevelser

Istrien - Mit løb og trøffelsauce

Når løgene er blanke, tilsættes en halvtør hvidvin, ca.  fløde, lad det tykne. ½ l fiskefond reduceres til ca

Krebsesuppe

Hæld hvidvin og fiskefond ved og kog i to minutter. Tag krebsene op, kog suppen ind til det halve og tilsæt fløden

Cremet sellerisuppe

Tilsæt hvidvinen og lad den reducere til ca. Tilsæt fløden og blend suppen til den er helt jævn og skummer let