Hvidløgsolie til pizza opskrifter

Pizza på grillen

Pizza på grillen

Før servering fik den et generøst dryp hvidløgsolie og frisk basilikum, MUMS. Det bliver ofte en lidt for blød og våd pizza, og vi har i Danmark en tendens til at overdynge pizzaer med alt for meget fyld
Pizza på bund af søde kartofler

Pizza på bund af søde kartofler

Herefter toppes pizzaen med serranoskinke, rucola og overhældes med lidt hvidløgsolie. Derfor fik jeg lyst til at prøve at lave en pizza på en bund af tyndskårne søde kartofler
Palæo pizza vol II

Palæo pizza vol II

Og så masser af frisk basilikum og hjemmelavet chili/hvidløgsolie på dem begge. Så da jeg havde held med at lave en supergod tærtedej af masser af kerner og uden mel, tænkte jeg, at den måtte kunne konverteres tilpizza
Hvad skal der på pizzaen?

Hvad skal der på pizzaen?

Hvidløgsolie og chili. Det er perfekt at holde i, når alt er skåret og skal over i gryden eller skålen, og så passer det lige præcis til en rygende varm pizza fra stenovnen
Tyrkisk pide

Tyrkisk pide

Solsikkeolie til pensling (En hvidløgsolie er rigtig god, hvor du presser lidt hvidløg i olien og lader den trække lidt )
LÆKKER KARTOFFELPIZZA...  KUNNE HOLDE FINGRENE VÆK?

LÆKKER KARTOFFELPIZZA... KUNNE HOLDE FINGRENE VÆK?

Lav en hvidløgsolie af presset hvidløg, salt og olie.  Og som man kan se på billedet, så hun lige sit snit til, at række til, da pizzaen skulle foreviges af kameraet inden vi gik til bordet
Langtidsbagte tomater

Langtidsbagte tomater

Hvis man ikke har lyst til at spise tomaterne med det samme, kan de kommes i et glas med olie og opbevares i køleskabet i en uges tid – her kan man eksperimentere med at lade dem ligge i chiliolie eller hvidløgsolie, hvis man vil have et lidt anderledes udtryk

Stenalderkost pizza med kødsovs

Da pizzaen var færdig spiste vi den med hvidløgsolie og frisk rucola ovenpå. Hvidløgsolien lavede jeg selv ved hjælp af en god olivenolie, presset hvidløg og lidt salt og peber
Pizza - less is more.

Pizza - less is more.

Ellers forkæl pizzaen med lidt revet serranoskinke, frisk basilikum og hvidløgsolie. Ved siden af tallerknen stiller jeg det kølige hvidvinsglas, og det eneste jeg kan lave er, at se ud over Iseo-søens blå skær imens solen bager fra en skyfri italiensk himmel