Denne ærtepuré smager, hvis jeg selv skal sige det, fuldstændig forrygende lækkert. Den er som en frisk, lidt tyk, pesto, og den smager skønt som tilbehør til fx salater eller pasta, i sandwiches eller bare som dip til et lækkert stykke brød
fuldkornsnudler med rå fintsnittede grønsager, scramblede øko æg og jordnøddesmørdressing. Jeg har dyppet rå grønsager i den, hældt den over friskkogt pasta, brugt den som dressing på en blandet salat med grønne linser og drømt om hvor godt den vil passe til nye ovnbagte kartofler
denne ranch dressing, der var med til at smagssætte min aftensmåltid igår. Altså røre røre røre… voila dressing der har både fedme, styrke og syrlighed
Forleden lavede jeg denne skål med masser af stegte grøntsager, nudler og peanut butter dressing. Lav dressing ved at blende peanut butter, hvidløg og citron eller lime
Står man alligevel der og synes, der skal lidt forårsgrøn salat til påskelammet, må man gøre sig umage med dressingen, så den kan give lidt smag til blandingen
Hæld citronsaften i ned til hvidløgspastaen, og bland det. Det er sjovt nok dressingen, der gør det. Kombinationen af citron, salt, hvidløg og olivenolie er meget almindelig i dressinger på de kanter, og persillen gør det også ganske godt… Jeg må indrømme, at mit hjerte banker for det mellemøstlige køkken
Jeg var på jagt efter gode salater hos @salattosen tidligere i dag, og der faldt jeg altså pladask for hendes opskrift "sprøde grøntsager i asiatisk limedressing"
Dressing. Dressing. 2 hvidløgsfed, presset. 5) Bland dressingen til salaten. 7) Hæld dressingen over salaten, og servèr den til de færdige laksefileter 4 personer. 2 hvidløgsfed, presset
Kom en go salat blandet med kødet efter eget ønske i Og slut af med din farvorit dressing. Go saltet smør Fint hakket persille En smule fint hakket chili Knust hvidløg Salt Peber Min farvorit dressing