Kom bagepapir på en plade og smør den med olie, bland kartoflerne med olie, parmesan, finthakket hvidløg, timian, salt og peber og fordel dem i et enkelt lag på bagepladen
(. a. l. t. h. o. u. g. ,. i. s. r. e. d. y. ). J. j. f. å. n. v. k. p. ø. m. b. D. M. é. -. F. I. . '. S. w. N. T. æ. P. E. c. C. G. K. z. H. B. 4. 1. /. R. 5. 0. l
Skær toppen af hvidløgene og stil dem i et lille ovnfast fad. Bag hvidløgene midt i ovnen. Læg chateaubrianden på et forskærerbræt sammen med de bagte hvidløg
Rens, skræl og skær alle grøntsagerne - løg, gulerødder, persillerødder, selleri og kartofler og bland det i et ovnfast fad med hvidl��g, chili,olie, salt og peber