Den er med marinerede rejer, der sammen med korianderne, giver den skønne asiatiske smag. Start med at marinere rejerne og lad dem gerne stå en time eller to i køleskabet
Da jeg lavede retten fornyligt, blev det med tigerrejer, men jeg er mindst lige så stor fan af retten med enten marineret svinekød eller forårsruller (Cha Gio) - eller begge
I denne omgang har jeg benyttet svinekød, men man kan sagtens udskifte kødet med rejer, forårsruller, tofu, oksekød eller hvad, der lige falder dig ind
Vi havde købt noget rispapir og som fyld havde vi valgt at stege lidt kylling som var blevet vendt i teriyaki og nogle rejer der var marineret i lidt chili, hvidløg og citron
Smid rejerne deri og lad dem marinere i ca. Kyl de marinerede rejer på, og steg et par minutter – pas endelig på ikke at give dem for længe, da de ellers bliver seje og kedelige
Mariner rejerne i en skål med alle ingredienserne for marinaden et par timer inden servering. Steg de marinerede rejer ved høj varme et par minutter til de er lyserøde
I stedet for tiggerrejer kan du også lave pasta med flødesovs og kylling. Jeg har lavet retten både med kylling og tigerrejer, og begge dele smager skønt