Denne gang blev marinaden til lammet lavet på denne måde. Som tilbehør var der ovnbagte kartofler, auberginesalat, halve bagte hvidløg og en god flaske rødvin
Kartoflerne er kogt halvmøre, vendt med olivenolie, hakket hvidløg og hakket rosmarin og salt. Heinz ketchup, Worcestershire sauce, knust hvidløg, fintrevet løg, soya, det sorte muscovado sukker med den krydrede smag og sambal oelek
Hak hvidløgsfeddene, skær fenniklen i skiver og champignonerne ligeså, og kom dem i bunden af en gryde eller bradepande – noget som kan tåle at komme i ovnen – sammen med de sidste fennikelfrø, laurbærblade, kardemomme og stjerneanis samt lidt salt og peber
Rids køllen med en skarp kniv og smør den grundigt ind i marinaden. 6 fed presset hvidløg. 2 spsk finthakket rosmarin. 6 fed presset hvidløg. 2 spsk finthakket rosmarin
Nedenfor kan du finde links til opskrifter på ovenstående, samt opskrifter på miniburgere, marinader og en enkelt ny opskrift i raclettesammenhæng her på bloggen, nemlig hvidløg-citronmarinerede rejer
Jeg krydrer det tit med fx paprika og karry – eller en lækker marinade. Rør alle ingredienser til marinaden sammen og vend kyllingebrysterne godt rundt i den
Smør kødet godt ind i marinaden, læg det i en plasticpose og lad det marinere nogle timer. Min yndlingsmarinade til lammekød laver man af 1/2 dl olivenolie, masser af finthakket rosmarin og timian, et skvæt æbleeddike og 3 fed knust hvidløg. 1 spsk tahine, 2 spsk vand, saften fra 1/2 citron, et fed knust hvidløg og lidt salt
Hak hvidløget meget fint og tilføj det i olivenolien. Marinade. Marinade. 1 tsk frisk rosmarin. 1 fed hvidløg. Pensl fisken med denne marinade og lad den ligge i 15-20 min. 1 tsk frisk rosmarin. 1 fed hvidløg
Som tilbehør var der hjemmebagte økologiske fuldkornsflutes samt chilihumus og hvidløgshumus (Humus bliver købt hos den lokale sandwichbar – nemt og lækkert) og Svansøs Aioli med og uden pesto