Hvide bønner og pølser opskrifter

Hvid bønnedip cremet og lækker

Hvid bønnedip cremet og lækker

Denne hvide bønnedip er utrolig lækker, også selv om man normalt ikke er til bønner. Dræn bønnerne for væde og skyl dem grundigt
Cassoulet

Cassoulet

Udblød bønner i vand i ca. Og egentlig, så smagte aftenes cassoulet ganske fint på terrassen i solen. Pølsen i retten er i øvrigt resterne af salsiccia’en fra den anden dag – opskriften finder du et andet sted her på bloggen
Øretæver

Øretæver

kært barn har mange navne og mange variationsmuligheder. Helt basalt er det et stykke butterdej rullet sammen om et skrabet lag hvid eller brun remonce og så rullet flad i sukker
Cassoulet de Castelnaudary

Cassoulet de Castelnaudary

Vandet hældes ud, ogbønner kommes i sammen med en masse koldt vand, guleroden, løget, bouquet garni, hvidløgsfed og svinesvær
Baked beans

Baked beans

Hak rodfrugter og løg groft og sautér dem i en gryde med olie til løgene bliver klare. Blend det til en cremet sovs og hæld den tilbage i gryden
Dagen i går, baglæns

Dagen i går, baglæns

Pisk æggehviderne stive og vend dem akkurat i saucen med revet ost. Herren spiser bøffen enten på gammeldags manér i en bolle med ketchup og masser af iceberg og agurkeskiver, eller med stegte løg, grønne bønnerog blomkålsbearnaise
Cassoulet på en ny måde

Cassoulet på en ny måde

Ogbønnerne. Jeg har efterhånden lavet cassoulet en del gange, og jeg synes det er en helt fantastik ret

Grøntsagsjuice med hampefrø – og lidt snak om grøntsager

fennikel, hvide asparges, grønne asparges, sukkerærter, persillerod, knoldselleri, ærteskud, artiskok, ramsløg, blegselleri, radisser, grønne bønner, porre, rødbede, savoykål etc… En kombination af disse grøntsager med lidt frugt der komplimenterer grøntsagerne (en bitter grøntsag opvejes af en sød frugt), en god marinade og lidt frø (fx sesamfrø), kan aldrig gå helt galt
Spinat fiskepølsehorn

Spinat fiskepølsehorn

Resultatet bliver Spinat pølsehorn lavet på æggehvider, spinat, æg og evt tilsat hørfrø, for at give lidt konsistens (tygge-effekten)
Ezekielsbrød

Ezekielsbrød

hvidebønner. Bønner, linser og hel spelt har gavnlige proteiner. Under spiringen dannes en række næringsstoffer, så de bliver lettere at optage og fordøje