Hvideasparges med rejer og rygeostcreme. Hvideasparges med rejer og rygeostcreme. 20 minutter for asparges-delen samt 55 minutter for brødet inkl. 2 bdt hvideasparges. Skræl forsigtigt de hvideasparges og kog dem i letsaltet vand i 2 minutter. 2 bdt hvideasparges
Men derfor er det stadig den helt – som i helt, helt – rigtige måde at tilberede hvideasparges på. Vakuumpak asparges med klatter af smør, frisk citrontimian og kamille
Skræl de hvideasparges med en kartoffelskræller, og skær herefter den lidt træede ende af. Har du en aspargesgryde (eller anden passende gryde, hvor kunststykket kan lade sig gøre), så du kan koge selve dine asparges uden at hovederne koger med, så er det allerbedst
V. i. h. a. r. b. y. l. u. p. s. d. g. ,. o. e. n. t. v. m. f. å. k. M. j. æ. D. ø. N. (. 8. 1. 2. 4. ). I. ". G. -. C. J. L. c. ô. 0. H. F. S. 3. K. P. r l
Start med at skrælle dine asparges, og knæk dem herefter ved endestykket. 400 g friske hvideasparges. Kom så dine asparges på panden, og giv dem en omgang varme i yderligere 3-4 minutter. 400 g friske hvideasparges
friske, hvideasparges. Skræl dine asparges og skær den træede bund af. 1 bdt friske, hvideasparges. Kylling med sprødt skind, hvideasparges, rød grape, friske krydderurter og creme på rygeost