Hvide asparges forret opskrifter

Hvide asparges i baconsvøb

Hvide asparges i baconsvøb

Bruges som pynt i måltider, til tapasanretninger, som forret eller noget helt fjerde. Asparges i svøb smager himmelsk, hvad end du bruger grønne asparges eller hvideasparges
asparges med ”kaviar”, vagtelæg og limecreme

asparges med ”kaviar”, vagtelæg og limecreme

Skræl de hvideasparges og læg dem i kogende vand. Arrangér aspargesene på en stor tallerken. 4 tykke hvideasparges. 8 tykke grønne asparges. Kog dem 1 minut og tilsæt de grønne asparges (skal ikke skrælles). Bring vandet i kog igen og kog  begge slags asparges endnu 2 minutter. Forretter 8 vagtelæg. 4 tykke hvideasparges. 8 tykke grønne asparges
Dampede asparges med rabarber-vinaigrette

Dampede asparges med rabarber-vinaigrette

Knæk den nederste træede ende af aspargesene. Skræl aspargesene fra hoved og ned. Damp aspargesene i ca. Anret asparges på et fad og fordel rabarbervinaigrette over
Høns i asparges

Høns i asparges

For da tarteletterne holdt sit indtog som en forret i de borgerlige hjem i mellemkrigstiden, var det bl
Kyllingeskud m. asparges i bacon

Kyllingeskud m. asparges i bacon

Frokost, Forretter, Middagsretter, Salater Kyllingeskud. asparges i bacon. asparges i baconsvøb. Læg kyllingen ovenpå salaten og pynt med agurk, tomat, citron og aspargesruller
Fiskelagkage - samvirke

Fiskelagkage - samvirke

Pynt med asparges, salat på kanter. lille bundt grønne asparges. 1. start med fyldet. 2. Afdryp tun, kom den i en stor skål og findel med gaffel
Tunmousse – En ren retro opskrift

Tunmousse – En ren retro opskrift

Anret mousse sammen med rejer asparges og salat. Vi fejrede nytårsaften i gode venners lag og skulle i år medbringe forretten
Æg i cocotte med estragon og sprød tartine

Æg i cocotte med estragon og sprød tartine

Hviden skal være fast og blommen blød. Grønne asparges er også rigtigt delikat til at dyppe med. Man kan også opleve at få denne lille ret som en forret
Stjerneskud

Stjerneskud

Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
Mors Hønsesalat

Mors Hønsesalat

Ananas og asparges skal drænes grundigt for vand. Den er en sikker vinder på frokostbordet, men vi har også tit brugt den som forret