Bruges som pynt i måltider, til tapasanretninger, som forret eller noget helt fjerde. Asparges i svøb smager himmelsk, hvad end du bruger grønne asparges eller hvideasparges
Skræl de hvideasparges og læg dem i kogende vand. Arrangér aspargesene på en stor tallerken. 4 tykke hvideasparges. 8 tykke grønne asparges. Kog dem 1 minut og tilsæt de grønne asparges (skal ikke skrælles). Bring vandet i kog igen og kog begge slags asparges endnu 2 minutter. Forretter 8 vagtelæg. 4 tykke hvideasparges. 8 tykke grønne asparges
Knæk den nederste træede ende af aspargesene. Skræl aspargesene fra hoved og ned. Damp aspargesene i ca. Anret asparges på et fad og fordel rabarbervinaigrette over
Frokost, Forretter, Middagsretter, Salater Kyllingeskud. asparges i bacon. asparges i baconsvøb. Læg kyllingen ovenpå salaten og pynt med agurk, tomat, citron og aspargesruller
Hviden skal være fast og blommen blød. Grønne asparges er også rigtigt delikat til at dyppe med. Man kan også opleve at få denne lille ret som en forret
Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet