Med denne suppe kan du nyde de hvide asparges smag til det fulde. Sigt suppen og spæd op med fløde, tilsæt asparges flager og smag til med citronsaft, salt og peber
Vi må have en suppe med forårs ingredienser i. Blend suppen med en stavblender. -)1 kg hvide asparges1 skalotteløgOlivenolie1 liter grøntsagsbouillon2 dl piskefløde½ citron100 gr grønne asparges100 gr serranoskinkeSkrald de hvide asparges med en tyndskralder. Hæld grøntsagsbouillonen på og lad suppe simre i 20-25 minutter. Kog suppen igennem med fløden i 10 minutter. Servér suppen med de grønne asparges og bresaola 1 kg hvide asparges
Svits løg og hvidløg i lidt olie. En virkelig dejlig suppe, der giver kraft og styrke året rundt. purløg hakket- Og ikke nødvendigt for suppen, men når det er sæson som nu, og det er nemt for dig at få fat i det, som for mig der har det i min have
½ tsk, hvid peber. Jeg har vidst fået suppe på hjernen. kartoffel-porre suppe. Når man nu kan lave en lækker blomkålsmos i stedet for kartoffelmos – kan man så ikke også lave en lækker blomkålssuppe
I min barndom var jeg “det hvide får i flokken”. Under ramadanen fik vi hvert år diverse lækre retter (vinbladsruller, krydrede stuvninger, fyldige supper, couscous- og bulgursalater, butterdejspakker…) bragt direkte til døren af flere flinke naboer, som ville dele ramadanens store festmåltid med os
Ristet kammusling i kombination af friske krydderurter og cremet suppe af hvid asparges og kokos. og porrer i en blender, og blend med suppen fra gryden til en
God var den i hvert fald, og hvis du ingen suppe rest har, kan du lave en lækker tomatsovs ved at køre flåede tomater gennem en blender sammen med ovnbagte peberfrugter (uden skral), løg, hvidløg, tomatpasta, chili, frisk basilikum og frisk oregano (kan erstattes med tørre krydderier)
Ristet kammusling i kombination af friske krydderurter og cremet suppe af hvid asparges og kokos. og porrer i en blender, og blend med suppen fra gryden til en