Marcipan konfekt med hvidchokolade og brændte mandler], All Right Reserved. Hvidchokolade. Tag et træspyd og stik ned i kuglen og dyp den i chokoladen, sørg for at den er helt dækket af chokolade
Hak chokoladen fint. Jeg synes de smager rigtig godt og det er et rigtig stykke “voksen konfekt”. Skær stykket ud i passende bidder, temperer chokoladen og overtræk bidderne
Til disse konfektstykker har jeg brugt tørrede kornblomster, kandiserede violer og det fineste transfer sheet fra Valrhona i smukke hvide og blå nuancer
En mørk og cremet chokoladefudge med små søde strejf af hvid og lys chokolade. I en tykbundet gryde hældes smør, kondenseret mælk og den grofthakkede, mørke chokolade og det smeltes langsomt sammen ved svag varme – hold øje og rør jævnligt
I mens smeltes den hvidechokolade i vandbad. Hak chokolade fint. Nu er det snart jul og konfekttid, så hvad med at prøve disse café latte snitter med en bund af marcipan