I. s. i. d. t. e. u. g. k. ø. b. v. n. l. r. æ. m. h. å. o. ,. a. j. 2. 3. p. y. f. D. K. R. M. L. (. 1. ). 5. 0. 4. G. H. é. B. c. S. -. V. F. T. C. O. J. z. P. N. E. ) g
I. g. å. r. b. a. t. e. j. s. o. m. i. p. v. h. d. ø. l. f. n. k. ,. u. D. æ. y. K. J. (. Ø. B. S. ). F. c. 6. H. 1. 5. 2. ¼. 0. 3. R. T. E. 8. L. V. P. O. . C. N. A. M
2 bundter grønne asparges 100 gr revet parmesan 50 gr smør 6 æg 3-4 skiver hvedebrød 1 lille bundt citrontimian Havsalt og peber Bræk enderne af aspargeserne og damp dem i kogende vand i 2-3 minutter. 3-4 skiver hvedebrød
2 skiver hvedebrød1 æg600 gr hakket oksekød1 spsk dijonsennep1 tsk kebabkrydderi (fås hos den tyrkiske grønthandler)2 spsk koncentreret tomatpuréSpydRist hvedebrødet og blend det til raps i en blender. 2 skiver hvedebrød
Selvom selve formen på brødet er nappet fra Nanas fine Epi brød, så er det ikke den opskrift jeg har brugt til dette brød, men derimod min helt egen og lidt grove version, af et lækkert og luftigt hvedebrød
Luftig hvedebrød. 1-2 hvedebrød – Fx. Tjek lige et lækkert julefrokostbord, der fyldte i vores køkken. I weekenden havde Mathias en masse dejlige mænd oppe til et brag af en julefrokost
Det er en skøn blanding mellem et groft og lyst hvedebrød, som får de varmeste anbefalinger herfra. Når perlespelten er afkølet røres gæren ud i det lunkne vand og dernæst tilsættes salt, brun farin og den kogte perlespelt
Hjemmebagt luftig hvedebrød m. Min mave er glad, mine gæsters maver var glade. Her i sommerens varme, er det super lækkert med nogle lidt lette retter i stedet for store fede bøffer med flødekartofler