I. g. å. r. b. a. t. e. j. s. o. m. i. p. v. h. d. ø. l. f. n. k. ,. u. D. æ. y. K. J. (. Ø. B. S. ). F. c. 6. H. 1. 5. 2. ¼. 0. 3. R. T. E. 8. L. V. P. O. . C. N. A. M
Den jeg vil tage op her, er en hvedesurdej fordi jeg senere skal bage et hvedebrød. HVIS du ikke lige har tiden til at gå i gang medsurdejen, kan du altid slå et smut forbi Meyers Bageri
Det er enlig ikke strengt nødvendigt at bruge en surdej i hvedebrød, men det giver et bedre brød i den lange ende (efter min mening), til gengæld er det uundværligt i rugbrød
Du véd, de der flotte stor luftbobler man ser i et godt hvedebrød – det er blandt andet pga. The post Speltbrød med manitobahvede og surdej appeared first on Annemette Voss
Hvedebrødmedsurdej, Tidsforbrug. Ideen med brødet er at man blander dejen, lader den hvile, blander mere i dejen og lader den hvile yderligere inden den bages
Jeg har altid, da jeg var yngre, syntes at surdej, var noget underligt, besværligt noget, og jeg har ikke rigtigt været klar over, at det faktisk kan bruges til andet, end bare rugbrød, ikke før jeg begyndte at undersøge det rigtigt, her i vinter, hvor min far en dag, ud af det blå sagde "Hvornår skal du i gang med at bage rugbrød
Den i min optik helt optimale brug af surdej(e) når man skal bage hvedebrød er følgende proces. Surdej kan hjælpe til med at brødet hæver endnu mere op end ellers
havsaltlidt havreflager til drysKom vandet i en skål og udrør gær og surdej i vandet, hvorefter salt og de udblødet kerner tilsættes og blandes godt sammen