Hvedebrød med surdej opskrifter

Hvedebrød med durum og surdej

Hvedebrød med durum og surdej

I. g. å. r. b. a. t. e. j. s. o. m. i. p. v. h. d. ø. l. f. n. k. ,. u. D. æ. y. K. J. (. Ø. B. S. ). F. c. 6. H. 1. 5. 2. ¼. 0. 3. R. T. E. 8. L. V. P. O. . C. N. A. M
Surdej - fra rosin til brød

Surdej - fra rosin til brød

Den jeg vil tage op her, er en hvedesurdej fordi jeg senere skal bage et hvedebrød. HVIS du ikke lige har tiden til at gå i gang medsurdejen, kan du altid slå et smut forbi Meyers Bageri
Sprødt hvedebrød

Sprødt hvedebrød

Jeg har godtnok tyvstjålet opskriften fra Sabina (hun har jo simpelthen så mange lækre brød medsurdej) - og I kan se den lige her
Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Denne opskrift og guide egner sig særligt til dig, der gerne vil bage forskellige typer hvedebrødmedsurdej, men altså ikke rugbrød i denne omgang
Jeg Elsker Dig, Surdej

Jeg Elsker Dig, Surdej

Det er enlig ikke strengt nødvendigt at bruge en surdej i hvedebrød, men det giver et bedre brød i den lange ende (efter min mening), til gengæld er det uundværligt i rugbrød
Speltbrød med manitobahvede og surdej

Speltbrød med manitobahvede og surdej

Du véd, de der flotte stor luftbobler man ser i et godt hvedebrød – det er blandt andet pga. The post Speltbrød med manitobahvede og surdej appeared first on Annemette Voss
Ravbrød

Ravbrød

Surdejshvedebrød, Tidsforbrug. En opskrift på et gyldent og aromatisk hvedebrød efter italiensk inspiration
Hurtigt Hvede Grydebrød

Hurtigt Hvede Grydebrød

Hvedebrødmedsurdej, Tidsforbrug. Ideen med brødet er at man blander dejen, lader den hvile, blander mere i dejen og lader den hvile yderligere inden den bages
Gulerodsbrød med Birkes

Gulerodsbrød med Birkes

Hvedebrødsurdej, Tidsforbrug. Denne her variant er lavet med udgangspunkt i et klassisk landbrød på spelt og surdej
Vægttab - status

Vægttab - status

Tror de fleste vil give mig ret i, at alle ambitiøse bagere bør have en surdej, og jeg har da også flere gang enten købt eller fået en surdej
Surdejs guide for begyndere og opskrift på surdejs-hvedebrød.

Surdejs guide for begyndere og opskrift på surdejs-hvedebrød.

Jeg har altid, da jeg var yngre, syntes at surdej, var noget underligt, besværligt noget, og jeg har ikke rigtigt været klar over, at det faktisk kan bruges til andet, end bare rugbrød, ikke før jeg begyndte at undersøge det rigtigt, her i vinter, hvor min far en dag, ud af det blå sagde "Hvornår skal du i gang med at bage rugbrød
Koldhævet hvedebrød

Koldhævet hvedebrød

Kom dejen i en plastikskål smurt med rapsolie og dæk den med husholdningsfilm og sæt den i køleskabet til dagen efter
Surdej – når man er en weekendbager

Surdej – når man er en weekendbager

Den i min optik helt optimale brug af surdej(e) når man skal bage hvedebrød er følgende proces. Surdej kan hjælpe til med at brødet hæver endnu mere op end ellers
Kerne hvedebrød

Kerne hvedebrød

havsaltlidt havreflager til drysKom vandet i en skål og udrør gær og surdej i vandet, hvorefter salt og de udblødet kerner tilsættes og blandes godt sammen
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Hverdags hvedebrød. Jeg er vild med hans gode brød og har derfor selv valgt at kaste mig ud i surdejsuniverset
Surdejsbrød på slum

Surdejsbrød på slum

Hvedebrødmed gryn og frø. Inden jeg gav mig i kast med at bage medsurdej, bagte jeg stort set altid på slum og meget sjældent efter opskrifter